Marjolein van Tongeren
Zangstudio Liefde voor Muziek

Zangles

Altijd al zangles willen hebben? Enthousiast koorzanger, serieuze zangambitie of gewoon nieuwsgierig? Voor techniek, muzikale ontwikkeling en plezier kunt u een afspraak maken voor een proefles. We werken met diverse technieken waaronder CVT en maken samen een plan van aanpak en je krijgt dus zangles op maat. Eigen inbreng van de leerling staat centraal!

Tarieven 

Proefles € 37,50 

Losse les € 47,00 

5 lessenkaart  € 225,00 

10 lessenkaart € 440,00

Alle privélessen duren 45 minuten en vinden plaats in de zangstudio van Liefde voor Muziek. Per persoon wordt er een uur gereserveerd, zodat de les in alle rust kan plaatsvinden. 

Er wordt doorgaans gewerkt met pianobegeleiding en tevens bestaat de mogelijkheid om met orkestbanden te zingen. Twee Shure microfoons en professionele zangversterking maken het mogelijk aan microfoontechniek te werken en te wennen aan het versterkt zingen. Regelmatig worden er opnames gemaakt om de muzikale vorderingen bij te houden. 

Ben je financiëel niet in de positie deze lessen voor jezelf of kind tot en met 21 jaar te bekostigen kijk dan eens op de website van het Jeugdcultuurfonds. Wie weet kom je in aanmerking voor een vergoeding of tegemoetkoming in de kosten. 

 Zangles CKV Almere

Sinds 2012 heeft Marjolein zich aangesloten bij het Collectief Kunstzinnige Vorming Almere (het CKV) als docent zang Pop en Jazz.

Er is nog plek in het nieuwe seizoen. Meld je aan via een mailtje of per telefoon of kom naar de open dag op zaterdag 20 september 2014.

 Neem ook eens een kijkje op de website van het CKV Almere.

 Concerten voor en door zangleerlingen

Om het andere jaar organiseert Marjolein een groot concert waar alle leerlingen hun vorderingen kunnen laten zien. Zoals Songs of Christmas (2001), Jam-sessie bij Voor Pampus (2003), Het Concert! (2004) en Het 2e Concert! (2007) beiden in de Glasbak. Daarna hebben we de Glasbak omgetoverd tot nachtclub "Chez Marjolaine" (2009). Voortbordurend op wat meer theater hebben we een prachtig theaterconcert gehad met als thema "Ladies' Night"(2011) , geregisseerd door Henk Jansen. Dit in samenwerking met twee selectiegroepen van dansschool Tendens, o.l.v. Manon Hussem.

Annabelle studeert sinds kort bij Codarts Rotterdam, hier nog even met Marjolein tijdens Ladies' Night "No More Tears":

Anna Kuiper zingt haar eigen versie van "Here's That Rainy Day":

 

 

En Wim Balk studerend op het Gregoriaans:

 

Ook als je het vak in wilt, zoals Erik Pielaat die na hier zangles te hebben gehad nu muziektheater klassiek studeerde aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg:

 

 

Top | info@liefdevoormuziek.nl
49109680