Welkom

Liefde voor Muziek is de naam die ik voor mijn zangpraktijk heb gekozen, toen ik al jong besloot voor mezelf te beginnen.

Nog steeds ben ik blij met deze naam die precies weergeeft waar het bij mij om draait, simpelweg: de liefde voor muziek. Of dat nou pop of jazz, musical of klassiek is, gezongen door een gestudeerd zanger op een podium of een kind spelend in de zandbak. Natuurlijk heeft de vocale muziek wel mijn voorkeur, want ik ben me al jong in het zingen gaan verdiepen. En ook het theater is een plek waar ik me thuis voel.

Ik geef nu zanglessen in mijn studio aan huis, en verzorg zangcoaching voor groepen en bedrijven. Ook ben ik werkzaam als koordirigent.

Daarnaast zing en speel ik natuurlijk zelf ook nog steeds heel graag op een bruiloft of een receptie en in natuurlijk vooral ook in het theater. Voor speciale gelegenheden stel ik zelf met pianist of klein combo een programma samen.

Kijk gerust even rond op de site voor meer informatie over zanglessen en workshops en voor meer achtergrondinformatie over mijn opleiding en ervaring. Mocht je daarna nog vragen hebben, app of mail me gerust via 06-25058886 of info@liefdevoormuziek.nl

En misschien tot zings!

error: Inhoud van deze pagina is beveiligd.