Dirigent Zanggroep Akkoord

Met veel plezier kan ik vertellen dat ik sinds een paar weken het stokje heb overgenomen van een gerespecteerd collega en ben ik nu dirigent van het 40 leden tellend gemengd koor Zanggroep Akkoord uit Dronten. We zijn vol enthousiasme gestart en het blijkt een enthousiast, leergierige groep te zijn die heel graag zingt en openstaat voor zang technische aanwijzingen. Ook is het tegelijkertijd erg gezellig op de donderdagavonden. We worden geweldig begeleid door pianist Paul Drost. Komend seizoen werken we toe aan het 30-jarig jubileum van het koor.

SongSisters

Halverwege vorig jaar kwam een groep dames bij me met de vraag of ik ze niet kon helpen. Inmiddels ben ik koor juf van een kleine groep enthousiaste en ervaren zangdames. We zingen allerlei soorten muziek, waaronder mantra’s, liederen uit Taizé en ook wereldmuziek komt eraan te pas. Suggesties van de leden voor wat betreft het repertoire zijn altijd welkom en in overleg voegen we nieuwe stukken toe. We repeteren heel fijn in een sfeervolle ruimte met vleugel in Almere Haven.

Zingen voor Koorzangers

  • Heb je last met hoge of juist lage noten?
  • Kom je aan het eind van de zin lucht tekort of ben je wel eens schor of hees aan het eind van een repetitie?
  • Verschuil jij je ook wel een achter je buurman of buurvrouw als je je partij niet meer weet?
  • Twijfel je aan je eigen kunnen of zou je wel graag wat steviger in je schoenen willen staan als het op zingen aankomt?
  • Vind je het eng om eens alleen te zingen, maar zou je het eigenlijk wel eens willen doen?
  • Vind je het leuk om meer te leren over stemgebruik, ademhaling, tekstinterpretatie of ………………..?
  • Wil je je stem wat beter leren kennen zonder dat er pottenkijkers bij staan?


Meld je nu aan voor de korte introductie aanbieding boordevol nieuwe kennis en vooral veel zangplezier! Bel mij rechtstreeks via 06-25058886 of mail naar info@liefdevoormuziek.nl

error: Inhoud van deze pagina is beveiligd.