Zangles

Voor zang coaching op het gebied van al je muzikale en vocale wensen en om te onderzoeken via je stem wie je nu werkelijk bent.

Als ervaringsdeskundige weet ik wat het is om zangles te krijgen. Voor mij is het dan altijd erg belangrijk dat ik me op mijn gemak voel. Dat om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen uit te durven proberen. Soms ook kan het best confronterend zijn om jezelf terug te horen of eng om buiten de gebaande paden te treden. Ik werk daarom zelf ook graag in een ontspannen sfeer, zonder al teveel tijdsdruk met mijn leerlingen. Daarom reserveer ik altijd een uur voor een persoon waarin we ruim de tijd hebben op ontdekkingstocht te gaan.

Alle privélessen duren 45 minuten en vinden plaats in de zangstudio van Liefde voor Muziek.
Er wordt doorgaans gewerkt met pianobegeleiding en tevens bestaat de mogelijkheid om met orkestbanden te zingen. Twee Shure microfoons en professionele zangversterking maken het mogelijk aan microfoontechniek te werken en te wennen aan het versterkt zingen. Regelmatig worden er opnames gemaakt om de muzikale vorderingen bij te houden. 

Tarieven

Proefles  € 35,00 euro (éénmalig)
Losse les  € 49,00 euro

Leskaarten

5 lessenkaart € 235,00 euro

10 lessenkaart € 475,00 euro

Voor leerlingen tot en met 21 jaar die financieel niet in de positie verkeren deze lessen te bekostigen, biedt het Jeugd Cultuurfonds misschien uitkomst. Kijk eens op de website van het Jeugdcultuurfonds. Wie weet kom je in aanmerking voor een vergoeding of tegemoetkoming in de kosten.

Zingen voor Koorzangers

  • Heb je last met hoge of juist lage noten?
  • Kom je aan het eind van de zin lucht tekort of ben je wel eens schor of hees aan het eind van een repetitie?
  • Verschuil jij je ook wel een achter je buurman of buurvrouw als je je partij niet meer weet?
  • Twijfel je aan je eigen kunnen of zou je wel graag wat steviger in je schoenen willen staan als het op zingen aankomt?
  • Vind je het eng om eens alleen te zingen, maar zou je het eigenlijk wel eens willen doen?
  • Vind je het leuk om meer te leren over stemgebruik, ademhaling, tekstinterpretatie of ………………..?
  • Wil je je stem wat beter leren kennen zonder dat er pottenkijkers bij staan?


Meld je nu aan voor de korte introductie aanbieding boordevol nieuwe kennis en vooral veel zangplezier!
Bel mij rechtstreeks via 06-25058886 of mail naar info@liefdevoormuziek.nl

Concerten voor- en door zangleerlingen

Sinds de oprichting van mijn praktijk organiseerde ik concerten waar alle leerlingen hun vorderingen konden laten zien. Helaas heeft dit door privéomstandigheden, zoals verhuizing van Almere naar Dronten en ziekte, al een hele tijd niet meer kunnen plaatsvinden. Zodra er animo voldoende is vertrouw ik erop dat de inspiratie weer zal stromen en volgt er vast weer een mooi muzikaal evenement. Ik houd jullie op de hoogte via deze website en de sociale media.

We kijken met z’n allen terug op mooie concerten, zoals Songs of Christmas (2001), Jamsessie bij Voor Pampus (2003), Het Concert! (2004) en Het 2e Concert! (2007) beiden in de Glasbak. Daarna hebben we de Glasbak omgetoverd tot nachtclub “Chez Marjolaine” (2009).
Voortbordurend op wat meer theater hebben we een prachtig theaterconcert gehad met als thema “Ladies’ Night” (2011) , geregisseerd door Henk Jansen.
Dit was in samenwerking met twee selectiegroepen van dansschool Tendens, o.l.v. Manon Hussem.

Van 2014 tot en met 2018 was het CKV mijn vaste werkplek. Daar hadden we dus ook diverse optredens en presentaties tijdens open dagen en voorspeelavonden.

Onder mijn leiding was er een ontzettend leuk optreden door Popkoor LiveLine in een gebouw aan de Steiger in Almere Haven (2017).

Ook doen leerlingen van mij regelmatig mee aan optredens in Almere en omstreken. Zo zongen naast mijzelf (2018) een aantal zangers uit mijn praktijk mee in het kerstconcert van Flevoziekenomroep in het Flevoziekenhuis. Ook vind ik het erg leuk om verrast te worden door zangers en zangeressen die bij mij les hebben (gehad) weer te zien terwijl ze in een band zingen.


error: Inhoud van deze pagina is beveiligd.