Smaakvol optreden tijdens uw receptie of afscheid

Marjolein zingt en presenteert


Als zangeres houd ik zelf het meest van het zingen van ‘het mooie lied’. Daaronder versta ik: muziek die je raakt en die zeggingskracht bevatten. Daarom zing ik ook bij voorkeur met speciale gelegenheden. Dat kan een receptie, opening, uitvaart, afscheid of bruiloftsceremonie zijn. Contact maken door middel van muziek vind ik het mooiste dat er bestaat.

Mijn repertoire is dan ook veelzijdig; van de standards uit het American Songbook, Nederlands, Frans of Engelstalige nummers uit de theaterwereld en natuurlijk muziek op verzoek.

Met veel plezier en toewijding verzorg ik samen met pianist en/of gitarist en bassist uw (bruilofts-)receptie, afscheid of andere bijeenkomst. Voor uw evenement kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor een persoonlijk gesprek waarin u kunt aangeven wat uw speciale wensen zijn. Vooral de interactie met de klant en het publiek zelf staan hoog in het vaandel om zo samen met u tot het mooiste eindresultaat te komen. Als u een e-mail stuurt naar info@liefdevoormuziek.nl zal ik zo spoedig mogelijk zelf contact met u opnemen.

Een geslaagd feest, mooie voorstelling of een onvergetelijk afscheid en verbinding tot stand brengen via muziek dat is mijn missie.

Een paar suggesties:

Bruiloft: That’s What Friends Are For, Close To You, Feelin’ Good, Heaven, You Are The Sunshine Of My Life.

Afscheid: Unforgettable, Geen Kind Meer, We’ll Meet Again, Dat Ik Je Mis, Afscheid, Fields Of Gold, Smile, Gone Too Soon, Sealed With A Kiss.

error: Inhoud van deze pagina is beveiligd.